[EN] ANPAK Industry Support & ATEX

[EN]

ANPAK staat voor aanpakken. Familienaam Kapma omgekeerd geeft, met de M in N verbasterd, ANPAK. Als no-nonsens doorzetter en resultaat gedreven staat ANPAK voor veiligheid, geborgenheid en vertrouwen. Aanpakken op basis van feiten met blik op zijn doelen, uw doelen, en gestuurd op resultaten.

Een no-nonsens Industrie Support Bureau dat zijn klanten ontzorgt in levering van Project Management, Proces verbetering, Proces Veiligheid en Flexibele capaciteit. 

Wij doen wat we zeggen, zodat u rustig kunt slapen en daar zijn wij trots op. Gefocust op de sterke eigenschappen van onze medewerkers. Trots op wat ze goed kunnen en goed doen. Wij belonen en motiveren de positieve zaken. Dat genereert succes. En van succes komt succes. Succes boeken en succes vieren doen we met z’n allen, en dat wordt gezien. Dat straalt vertrouwen uit. Vertrouwen, wat weer nieuwe kansen aantrekt. 

 “Ganzen gakken. Dit geluid maken ze als ze in formatie vliegen om elkaar complimenten te geven. Complimenten om elkaar aan te moedigen, te stimuleren om verder, harder en hoger te vliegen”.  [Bron: ALLARD DROSTE – SEMCO IN DE POLDER-]

Zeg nou zelf, wat motiveert  meer: gakken, niets doen, of alleen benoemen wat fout gaat? Wij gakken en zijn daar trots op. Onze doelstelling is: “Het leukste bedrijf van Nederland worden”.  Dus dat doen we. Op naar het leukste bedrijf van Nederland!

Met een No-nonsens aanpak staat de naam ANPAK voor veiligheid, geborgenheid en vertrouwen. Gaan we door totdat uw doelen zijn behaald, totdat u tevreden bent. Dat U ontzorgd bent!

ANPAK - Kapma Industry Support & ATEX 
-  Get Focused, Get Going, Get Results  -